| Alaric / Death Knight - nepřijat | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Alaric
| Předmět: Alaric / Death Knight - nepřijat 26.11.10 13:27 | |
| O tobě Jméno: MartinMěsto: Trnava (Slovensko)Věk: 20Tvůj char Jméno Postavy: AlaricClass: Death KnightHlavní spec: UnholyDual spec: FrostProfese 1: JWC/450Profese 2: Mining/450Armory nebo Battle.net link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=AlaricScreenshot tveho UI: pouzivam zakladne blizz UI,planujem sa vratit k bartenderu. Key bindy su samozrejmostou,bez nich ani hrat neviem.
Pár zvídavých otázek Znáš někoho od nás kdo tě podpoří?: Poznam Westaxa s ktorym hravam cca 2-3 roky a par ludi s ktorymi som sa obcas stretol v BG.
Proč právě k nám?: Zo vsetkych moznych a nemoznych aktivit v hre, mi najviac ucarovalo prave PvP + mate kopec talentovanych hracov s ktorimi je radost hrat.Co od nás očekáváš?: Zabavu,kopec mrtvych hordakov a pivove zrazy Rozumíš trochu anglicky?: Par krat som sa ocitol v medzinarodnej guilde, tam sa namna nieco nalepilo + 12 rokov "drillu" v skole Jaký je tvůj názor na Rated Battlegroundy?: super, no mohlo to byt uz davno, kedze tam travim najviac casu PvP úspěchy: 2v2 1902 WOTLK (feral + rogue); 3v3 1863 (kombo feral + rogue + priest) 1862 TBC (feral + rogue) aby som to upresnil, zacal som hravat za ferala. S prichodom Wotlk ma postupne prestaval bavit a nakoniec som sa zacal naplno venovat DKcku.. S finacnych dovodov som si musel dat rok pauzu. link na moju staru postavu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormrage&cn=KronekPvE úspěchy: kedze som sa hre rok nevenoval, tak niesu moc ocarujuce. Na 10ke sme dali Yoggsarona.Od kdy do kdy jsi většinou online a byl by si shopný být online po 22:00?: kazdy den od 20:00 az do tej 12tej, niekedy sa to predlzi, ved to poznate Máš TS3 + sluchátka a mikrofón?: samozrejme, chcel som si byt isty ci ta a tamta elfka nieje nahodou nejaky chlapik s pivovym pupkom Dokážeš mluvit nejenom poslouchat na TS?: jasneKdy jsi začal hrát WoW? Zacal som hravat par mesiacov pred spustenim TBC. Jaký je tvůj nejoblíbenější add-on?: ecb castingbar,bartender,powerauras,nature enemy cast bar,binderTvůj PC a připojení Pokud si trochu znalej tak se klidně rozepiš o konfiguraci svého pc. Intel Core 2 Duo E8400, Geforce GTX 285, 4gb ram dual chanell, 500GB HDD, mys: razer death adderDále pak rychlost a stabilita tvého připojení Optika 20MB/s, stabilne Cokoliv extra: Za DKcko hravam cca rok,vtedy to bol viacmenej moj alt. Posutupom casu ma moj main(feral) prestaval bavit a s DKcka sa stal main. Kedze som sa hre dlho nevenoval,posledne pvp sezoni som nehral. Do hry som sa vratil pred 2 mesiacmi. [b] Odvtedy som permanentne v BG alebo duelujem a aby som nezabudol. Velmi rad by som sa k vam pridal, vzdy som snival o nejakej pvp guilde na urovni Pokud máte něco na srdci tak sem s tim
Naposledy upravil Alaric dne 26.11.10 18:02, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
westax
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 26.11.10 13:50 | |
| Alarica poznam uz dlho, prakticky od vtedy ako som sam zacal hravat wow. Skill tam urcite je, hambu robit nebude. Vzdy ho berieme do premade ked chybaju ludia. Mozem len doporucit. Vela stastia! | |
|
| |
Sizune
Posts : 58 Join date : 22. 03. 10 Age : 35 Location : Hradec Králové
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 26.11.10 15:20 | |
| Az budes mit cas, tak prihod jeste ten UI screen.... | |
|
| |
Alaric
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 26.11.10 18:03 | |
| - Malis napsal:
- Az budes mit cas, tak prihod jeste ten UI screen....
jasne prihodim, momentalne som v praci, tak sa mi neda... ale akonahle pridem domov prihodim. | |
|
| |
leviix
Posts : 101 Join date : 13. 02. 10 Age : 32 Location : Děčín city
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 26.11.10 22:59 | |
| | |
|
| |
Alaric
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 27.11.10 13:35 | |
| | |
|
| |
Sizune
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 28.11.10 1:16 | |
| mno nevidim duvod proc te nevzit, tbc rating mas slusny, wotlk jen tak tak , takze za me anouvidime jak se vyjadri zbytek | |
|
| |
jeanetta
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 28.11.10 14:37 | |
| | |
|
| |
Oxan
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 28.11.10 23:35 | |
| Za mě bohuzel ne.Nedostatečné zkušenosti. | |
|
| |
Spartakuss
Posts : 53 Join date : 22. 03. 10 Age : 34 Location : Minivesnička u Slaného a Slaný je u Kladna
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 29.11.10 9:12 | |
| | |
|
| |
Honkl
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 29.11.10 16:15 | |
| | |
|
| |
Sizune
| Předmět: Re: Alaric / Death Knight - nepřijat 29.11.10 17:33 | |