Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Holy Paladin - nepřijat

Goto down 
+3
bobino
Honkl
demon97
7 posters
AutorZpráva
demon97

Holy Paladin - nepřijat Empty
PříspěvekPředmět: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 12:32

Nick:Skullscream
Class:Paladin
Spec:Holy
Věk:16
Armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Skullscream
Znáš někoho od nás?:Nie
Proč právě k nám?:Pretoze hram hlavne PvP a chcem mat dobru guildu na Rated BG na Cataclysme a snad aj niakehych partakov na arenky
PvP uspěchy:Na paladinovi zatial len acko z 1550 raitingu Smile
Od kdy do kdy jsi většinou online:cez vikendy rano od 9-13 a ptm 16-24 cez tyzden 14-16 a ptm 18-24
Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: Ano
Máš TS3 a Vt 2.1.4 sluchátka a mikrofón?Hej mam aj TS aj VT
/played: 2 roky na ofiku a 2 roky na neofiku

Poznamka: mam aj full rele equip + shadow edge na retryho a keby sa niekedy islo pve tak mam full icc 25 tank equip, holy aj retry

Dakujem za odpoved

S pozdravom Skullscream

Naposledy upravil demon97 dne 10.10.10 13:18, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 13:09

EQ docela dostačující, za mě pro
Návrat nahoru Goto down
bobino

bobino

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 18:32

zdravím. skullscream mi niečo hovorí,ale v dobrom to určite nebude....

Ja som proti. a hlavne som sa dnes dopočul,že si ukradol goldy a pak si povedal,že ti ukradli account...zaujíma ma tvoje vyjadrenie prečo si to ukradol.
Návrat nahoru Goto down
FishBone-

FishBone-

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 19:01

Ten kdo to bobinovi řekl jsem byl já a abych řekl pravdu, tak mě jeho vyjádření vůbec nezajímá, jelikož říct že mu ukradli účet může říct každý a nemá nám jak dokázat zda je to pravda či ne. Já sem tedy každopádně PROTI.
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 19:13

v tom případě jsem na rozpacích...
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 19:25

Ja naozaj neviem o com rozpravas ale 3 mesiace som nehral ... Mozem to dokazat screenom z payment historie :-( a pre tvoju informaciu mam 800g a tie som tiez nafarmil miningom. Prosim trosku viac popis ako to s tymi goldami myslis?
Návrat nahoru Goto down
bobino

bobino

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:12

tak ja ti to pripomenu:
http://rise-of-elders.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=783
http://gambrinus.roflforum.net/pihlasky-f1/skullscreamretri-pal-neprijat-t97.htm

tak toto už asi hovorí za všetko nemyslíš?Very Happy

BTW ako si dokázal z 18 rokov padnúť na 16 ? poraď mi tú fintu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:19

1. Mal som vtedy 15 tak som si daval falosny vek - povedz ze ty si si nikdy nedal niekde falosny vek
2. Nerozumiem co tie 2 linky dokazuju
3. Ja ta ani nepoznam tak co mas proti mne?
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:21

Tento acc nikdy nebol meneni len asi mesiac pred prazdninami hral zanho moj spoluziak ale to iba aby si vyskusal ako to je na ofiku a ci chce prejst z neofi na ofi
Návrat nahoru Goto down
bobino

bobino

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:30

demon97 napsal:
1. Mal som vtedy 15 tak som si daval falosny vek - povedz ze ty si si nikdy nedal niekde falosny vek
2. Nerozumiem co tie 2 linky dokazuju
3. Ja ta ani nepoznam tak co mas proti mne?

1. nie,nepotrebujem to
2. že si klamar
3. to je dobre,že ma nepoznáš,akurat nechápem čo tu píšeš Very Happy ja len odpovedám na tvoju prihlášku a tvoje klamstvá.
4. vždy keď niekto napíše na teba pravdu napíšeš "čo máš proti mne" ...

nech sa ti nato vyjadri GM.
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:34

Velice zajímavé Shocked
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 20:59

Prave som si pisal s dotycnym hracom "Tsinia" a on mi povedal zevraj som mu ja predal cez prazdniny 10k goldov... on mi poslal peniaze a ja som mu nedal goldy.
To je nezmysel lebo ja som cez prazdniny nemal zaplatene wowko...
Koncilo mi cca 23.6. ked som siel do anglicka a nechcelo sa mi ho platit a hraval som dotu cele prazdniny...
Zaplatil som si ho po cca 3 a pol mesiaci vcera.
Toto musi byt niaky omyl... :-((((((
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 21:34

ja nevím, počej na vyjádření ostatních z vedení, ale myslím že asi ne
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime10.10.10 23:51

Chcem dodat ze nemam ani kartu/ucet takze je to uplny nezmysel :-/;-(
Návrat nahoru Goto down
Xawi

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime11.10.10 11:38

demon97 napsal:
Tento acc nikdy nebol meneni len asi mesiac pred prazdninami hral zanho moj spoluziak ale to iba aby si vyskusal ako to je na ofiku a ci chce prejst z neofi na ofi

Pozrel som si tie tvoje dve staršie prihlášky ktoré postol Bobino a prišlo mi dosť divné že v jednej sa predstavuješ ako Peter a píšeš po slovensky a v druhej si Kárl a píšeš po česky..Takže buď trpíš divnou česko-slovenskou schizofréniou, alebo tento účet využíva/využívalo viac hráčov a pochybujem že to bol len spolužiak, ktorý si to chcel vyskúšať na offíku ako tu píšeš...(keď mám na pár dní požičaný acc nebudem si dávať prihlášku do nejakej guldy)
Nebudem sa vyjadrovať či som za či proti prijatiu, na tom som ešte malá "ryba" v tejto guilde, ale myslím že si sa zamotal do klamstva, ktoré si zatiaľ dostatočne nevysvetlil..
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime12.10.10 22:14

na tebe si pamatuju jak si spamoval v tradu ze prodavas acc takze ne
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

Sinthor

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime13.10.10 10:25

tak bych rekl ze uz je to asi rozhodnuto... takze je mi lito
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime13.10.10 12:20

No ved ok takze napisem to presne ako to bolo snad to pochopite: toto konto som vymenil za rogunu nick demonage na drakthule lebo ta uroven tam bola(stale je) hrozna uroven. Ten typek to spamoval na DT a vedel som ze bb je docela dobry server a hra tam par kamosov... povedal som si preco nie. Vymenil som to den pred tym ako som podal sem prihlasku. Povedal mi ze nech nespominam ze som novy majitel lebo ze to vela guild odsudzuje. Ked ste mi napisali ze toto acc kradlo goldy tak mi ten typek priznal ze tento acc mu hackli(asi cez luncher) ale ze ten typek nekradol goldy. Predvcerom a vcera som to preklepol a tie peniaze co ukradol bol cech takze to ten kamos nemohol byt... Tak som sa to v guilde spytal ci o tom nieco nevedia a povedali ze s nimi bol raz raid aj cech takze ma to len utvrdilo. Tak som sa spytal toho kamosa a priznal to a ospravedlnil sa ze mi to nepovedal. Tymto sa chcem ospravedlnit o to ze som hned nepovedal ze som novy majitel a poziadat Vas o radu ze co mam teraz robit. Ci sa mam premenovat a zacat s "cistym stitom", napisat blizz ze ma hackli nech mi daju s5 konto alebo neviem... Prosim poradte a este raz sa ospravedlnujem
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime13.10.10 18:31

stejne si myslim ze to nic nezmeni protoze chystame se radikalne zprisnit podminky pro invitovani do guildy a jelikoz menis chary,nemas za paladina zkusenosti kdyz si ho ted vymenil tak si myslim ze bude stejne vetsina lidi proti
Návrat nahoru Goto down
bobino

bobino

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime13.10.10 19:04

sorry kámo,ale neverím ti ani slovo,takže za mňa Nie!.
Návrat nahoru Goto down
demon97

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime13.10.10 20:22

Mne bolo jasne ze ma nezoberiete ale ide o to ze mi pls poradte co mam urobit... :-///
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime15.10.10 14:09

koupit si wow od kteryho mas udeje vyexpit si postavu co te bude bavit a az budes za ni dobrej tak sem napsat apply
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Holy Paladin - nepřijat   Holy Paladin - nepřijat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Holy Paladin - nepřijat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Frýc / Paladin / Holy - nepřijat
» leviix holy paladin
» Zrzoun - Holy paladin
» Altria - Holy paladin
» Onania paladin holy retro

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gambrinus PvP Team :: Public :: Přihlášky-