Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Norgi - mm hunter - nepřijat

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
norgi

Norgi - mm hunter - nepřijat Empty
PříspěvekPředmět: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 1:11

Nick: Norgi
Class: hunter
Spec: marksman
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Norgi
Věk: 21
Znáš někoho od nás? ne
Proč právě k nám? Jak už tu někdo psal předemnou, jevíte se mi jako kvalitní cz pvp guilda
PVP úspěchy: Nejsem v PVP buhví jaký skiller, takže nic moc, max rating okolo 1300+ 2vs2 s holy paladinem. Ale chci se v PVP zdokonalovat a učit více.
PVE úspěchy: Znovu jsem teď začal hrát po nějaké době. Končil jsem Ulduarem, kde můj poslední boss down v 25 byl Vezax a TOC 10 hc 4/5 TOC25 hc 2/5
Online: zhruba od 20:00 ( jak kdy )
TS3 mic - ano
/played: 65days

A jestli Vás zajímá něco o mě tak: Jmenuju se Mirek, jsem z Prahy(dont use it against me), rád spim, miluju redbully, cigára a Bukowskiho, studuju grafiku a další různý věci, mnoo tak tedy doufám, že mě přijmete Smile)) Díky
Návrat nahoru Goto down
Sizune

Sizune

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 8:29

Za me Ne

pokud si nekdy nedal ani 1750, tak tady neni o cem se bavit
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

Sinthor

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 11:26

areny na ratingu 1300 sou bida, gear nemas zase tak spatny, ale v dosti nedavne dobe se pristoupilo na prisnejsi kriteria pro prijeti do guildy takze musim s politovanim oznamit, ze jsem taky proti.. Odvolavani na minule prihlasky bych nedoporucil, situace se zmenila od minulych aplikacek a navic lidi tim spise postavis do opozice.. radsi pockej na vyjadreni zbytku lidi treba si nekdo polozi otazku ciM naplnime rated AV ci isle of cokot... a vyjadri se pozitivne
Návrat nahoru Goto down
Spartakuss

Spartakuss

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 12:38

PROTI
Návrat nahoru Goto down
norgi

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 14:22

Tak se omlouvam, ten rating byl 1500+...duvod nedosazeni pozadovaneho ratingu a vyssiho byl take fakt, ze muj spoluhrat nemel tolik casu na hrani a take chvili trvalo nez jsme se sehrali.

A jak jsem, řekl..chci se učit Smile
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime22.10.10 15:47

za mě taky NE
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Norgi - mm hunter - nepřijat   Norgi - mm hunter - nepřijat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Norgi - mm hunter - nepřijat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Sakalka Hunter BM/MK - nepřijat
» Beastcleave - Hunter
» Suxino / Hunter / MM
» Prihlaska hunter - Přijat
» MM Hunter-Penízek - prijat

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gambrinus PvP Team :: Public :: Přihlášky-