Jmenuji se Jan Skotnica a žiju v málé vesnici Žabeň poblíž Ostravy. Je mi 20 let, studuji na VSB, takže mám spostu volného času, který trávím převážně u WoWka...
Jméno Postavy: Skoty
Class: Warlock
Hlavní spec: Affli
Dual spec: Destro
Profese 1: Inscripce 501
Profese 2: Ench 485
Battle.net link:
http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/skoty/Screenshot tveho UI:
https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot010311175937.jpg/Pár zvídavých otázek
Znáš někoho od nás kdo tě podpoří?: Zatim ne
Proč právě k nám?: Hlavní důvod proč wow hraju je pvp a nebaví mě být v pve guildách, kde jsem sám a ani nemůžu najít kolektiv znalý pvpčka či pořádného parťáka. V pve guildách větsinou uvíznu kvůli dobrým známých...
Co od nás očekáváš?: Rozhodně týmovou hru s kolektivním přístupem
Rozumíš trochu anglicky?: Yes
Jaký je tvůj názor na Rated Battlegroundy?: Další výborný nápad blizárdů... Jako každý datáč vymysleli neco nového a věřím, že tento nápad bude srovnatelný se zavedením arén při Burning crusade
PvP úspěchy: Na této postavě žádné stojící za zmínku. Jinac na free srverech, kde byli důstojní soupeři;), stálý rating okolo 2,2k
PvE úspěchy: Při posledním patchi ICC prošlé až na LK
Od kdy do kdy jsi většinou online a byl by si shopný být online po 22:00?: televize me po večerech zrovna nepřitahuje... 18:00 - 00:00 většinou a pokud nemám jiné domluvené plány, tak téměř vždy
Máš TS3 + sluchátka a mikrofón?: Ano
Dokážeš mluvit nejenom poslouchat na TS?: Vždy
Kdy jsi začal hrát WoW? Od jeho zavedení... A postupně jsem se začal odvracet od pve až jsem si zamiloval pvp od Burning crusade
Jaký je tvůj nejoblíbenější add-on?: Po krátkém promyšlení mám top 3: Gladius, Spell alert, Tidy panel
Tvůj PC a připojení: Nejsem zrovna technický typ co se vyzná v hardweru PC... WoW můžu mít na plné rozlišení s 60FPS a internet 0,5MB/s. Připojení je stabilní bez pádů.
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU e 6550 @ 2.33GHz, 1,98GB RAM
Co se ohledně mého charakteru týče, jsem otevřený(netýká se psaní zpráv, nejsem zrovna slohově nadaný), vztřícný gamer se smyslem pro humor, možná až moc ovlivněný WoWkem. Od hry si především slibuju dobrou zábavu s partyjou
ICQ kontakt: 301 246 417