Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Assassín
Anonymní

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška- prijat   Přihláška Icon_minitime06.04.10 17:09

Ahoj, jmenuji se Michal, je mi 27 let a se svojí rogunkou Assassín jsem právě dnes migroval z DT na BB. Rád bych se k vám připojil. Od Vás z guildy znám locka Emoholku, který u vás hraje a vašeho ex-člena rogunu Quickmiss, který hraje na DT a vyjadřoval se o vás pochvalně. Jinak na Burning Blade nikoho neznám.

Mám dva assassination specy - jeden na pve, druhý na pvp. Mám rád World pvp, na DT je sice hodně hordy k zabíjení, ale díky extrémně nevybalancovanému servru aliance nemá díky "cikánské férovce" typu 10 na 1 skoro žádnou šanci, těch pár lidí co za alianci hraje se drží pve a nevyvíjí snahu ani když horda napadne město. Rogunu hraju už od jara 2007 , začal jsem ne dlouho po vydání TBC(z vanily zkušenosti nemám) a co se týče znalosti klasy, tak mám myslím dost zkušeností a rogunu umím hrát docela efektivně. Emoholka potvrdí, hrál jsem s ním pár arén a taky jsem ho rozbil v duelu Smile

V PVP jsem nejvíc dosáhl v sesone 3 a 4 kdy jsem udělal rating okolo 1900 a Rivala. (až se podíváte na achievmenty zjistíte, že toho v aréně zatím moc nemám, to přiznávám, je to moje chyba, od vydání WOTLK jsem s ní moc arén neodehrál, spíše mě teď baví batlegroundy). Pak jsem se na chvíli věnoval čistě pve a zkoušel i jiné klasy.

Ještě mám 80 dk a 80 huntra ale ti zůstali na DT. Nakonec jsem zjistil, že roguna mě stejně baví nejvíc a tak už ji zas vytrvale hraju. Vzhledem k tomu, že v Cataclysmu budou batttlegroundy ohodnocené ratingy, tak si chci najít nějakou kvalitní guildu, která bude ty batly pravidelně vyhrávat.

Moje bývalá guilda bohužel nebyla až tak kvalitní a vrcholem pvp tu bylo, že se složilo jednou do týdne jeden premade. Sice vyhrané, to ano, ale vedení se o guildu moc nestaralo. Online jsem většinou večer od 16:00-00:00, o víkendech častěji. Vt a sluchátka s mikrofonem samozřejmě mám Nevím přesně jestli jste ryze československá nebo i mezinárodní guildam, ale anglicky se umím domluvit docela dobře. A k názvu vaší guildy - radši mám Budvar, ale to mi nevadí. Smile

A teď stručný přehled Smile

Nick: Assassín
Class: Rogue
Spec : Assassination (Envenom build)
Honorable Kills : 67 362 (plánuju dodělat co nejdřív " of the aliance" )
Played : 119 dní
Professions : JWC a ENG (kvůli hand mounted pyro-rocket)
Armory :

S pozdravem

Assassín, 80 lvl human rogue
Návrat nahoru Goto down
Emoholka

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Hm   Přihláška Icon_minitime06.04.10 17:20

Ja sem pro , budvar je fuj gambáček Rullez Very Happy a duel kde si me dal? Very Happy radsi nepamatuju xD ostuda ale jsem PRO

ARMORY: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Assass%C3%ADn

Naposledy upravil Emoholka dne 06.04.10 17:46, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Assassín
Anonymní

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime06.04.10 17:23

Před SW jsem tě zergl, ale možná, že jsi měl o něco horší hadry . Smile
Návrat nahoru Goto down
Assassín
Anonymní

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime06.04.10 17:42

Ještě jednou to armory, asi mi to vypadlo -
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

Sinthor

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime06.04.10 22:58

mas stesti ze tady mas tu emoholku ktera me tady emotivne tyra.. gear nic moc ale jsem PRO
Návrat nahoru Goto down
Assassín
Anonymní

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime06.04.10 23:15

Díky, tvůj názor, že můj gear je "nic moc" je jen potvrzením, že jste vážně kvalitní PVP guilda Cool
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime10.04.10 14:26

PRO
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška   Přihláška Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška