Ahoj, jmenuji se Michal, je mi 27 let a se svojí rogunkou Assassín jsem právě dnes migroval z DT na BB. Rád bych se k vám připojil. Od Vás z guildy znám locka Emoholku, který u vás hraje a vašeho ex-člena rogunu Quickmiss, který hraje na DT a vyjadřoval se o vás pochvalně. Jinak na Burning Blade nikoho neznám.
Mám dva assassination specy - jeden na pve, druhý na pvp. Mám rád World pvp, na DT je sice hodně hordy k zabíjení, ale díky extrémně nevybalancovanému servru aliance nemá díky "cikánské férovce" typu 10 na 1 skoro žádnou šanci, těch pár lidí co za alianci hraje se drží pve a nevyvíjí snahu ani když horda napadne město. Rogunu hraju už od jara 2007 , začal jsem ne dlouho po vydání TBC(z vanily zkušenosti nemám) a co se týče znalosti klasy, tak mám myslím dost zkušeností a rogunu umím hrát docela efektivně. Emoholka potvrdí, hrál jsem s ním pár arén a taky jsem ho rozbil v duelu
V PVP jsem nejvíc dosáhl v sesone 3 a 4 kdy jsem udělal rating okolo 1900 a Rivala. (až se podíváte na achievmenty zjistíte, že toho v aréně zatím moc nemám, to přiznávám, je to moje chyba, od vydání WOTLK jsem s ní moc arén neodehrál, spíše mě teď baví batlegroundy). Pak jsem se na chvíli věnoval čistě pve a zkoušel i jiné klasy.
Ještě mám 80 dk a 80 huntra ale ti zůstali na DT. Nakonec jsem zjistil, že roguna mě stejně baví nejvíc a tak už ji zas vytrvale hraju. Vzhledem k tomu, že v Cataclysmu budou batttlegroundy ohodnocené ratingy, tak si chci najít nějakou kvalitní guildu, která bude ty batly pravidelně vyhrávat.
Moje bývalá guilda bohužel nebyla až tak kvalitní a vrcholem pvp tu bylo, že se složilo jednou do týdne jeden premade. Sice vyhrané, to ano, ale vedení se o guildu moc nestaralo. Online jsem většinou večer od 16:00-00:00, o víkendech častěji. Vt a sluchátka s mikrofonem samozřejmě mám Nevím přesně jestli jste ryze československá nebo i mezinárodní guildam, ale anglicky se umím domluvit docela dobře. A k názvu vaší guildy - radši mám Budvar, ale to mi nevadí.
A teď stručný přehled
Nick: Assassín
Class: Rogue
Spec : Assassination (Envenom build)
Honorable Kills : 67 362 (plánuju dodělat co nejdřív " of the aliance" )
Played : 119 dní
Professions : JWC a ENG (kvůli hand mounted pyro-rocket)
Armory :
S pozdravem
Assassín, 80 lvl human rogue