Jméno: Tomáš
Město:České Budějovice
Věk: 23
Jméno Postavy: Bubák
Class: Frost DK
Hlavní spec: Frost PVPDual spec: Zatim nic, uvidim v datadiscu, ale planuju Frost DPS
Profese 1: Herb 450
Profese 2: Alch 450
Armory nebo Battle.net link:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Bub%C3%A1kScreenshot tveho UI: https://2img.net/r/ihimizer/img716/92/wowscrnshot120310225130.jpgMám rád originál UI od blizzu, addonu se snažím mít co nejmíň, mám AlarBG helper, OmniCC, Doom Cooldawn Pulse a LoseControl, ale ty nejsou vidět
Pár zvídavých otázek
Znáš někoho od nás kdo tě podpoří?: Andree a Spartakuss (doufám)
Proč právě k nám?: V guildě sem byl než sem si dal od wow pauzu, dokonce je tu ještě moje stará přihláška. Chtěl bych se vrátit, protože co si pamatuju tak tu byl dobrý kolektiv a baví mě chodit premade.
Co od nás očekáváš?: Chození BG a rady okolo PVP
Rozumíš trochu anglicky?: Jakš takš
Takový ty základy umím.
Jaký je tvůj názor na Rated Battlegroundy?: Narovinu moc netuším o co půjde, teď sem do včerejška půl roku nehrál, ale určtě se těšim
PvP úspěchy: no narovinu nic moc, areny sem skoro nechodil, hraju hlavně BG.
PvE úspěchy: za rogunu progres Ulduaru od začátku až po poředposledního bosse, pak se nám rozpadla guilda a začal sem hrát PvP za DK
Od kdy do kdy jsi většinou online a byl by si shopný být online po 22:00?: všední dny tak od 18:00 do 24:00 o víkendu je to různý
Máš TS3 + sluchátka a mikrofón?: ano
Dokážeš mluvit nejenom poslouchat na TS?: ano
Kdy jsi začal hrát WoW? Když končilo TBC, ale první max lvl sem doexpil až v WotLK.
Tvůj PC a připojeníPokud si trochu znalej tak se klidně rozepiš o konfiguraci svého pc. Mám starou šunku notebook: Intel Celeron 1.73GHz, 1Gb RAM a integrovaná grafika, je to peklíčko ale na low detaily to šlape dobře
Dále pak rychlost a stabilita tvého připojenídissconecty nemívám vůbec a latency 180ms
Cokoliv extraV guilde už sem byl, nevim jestli si mě pamatujete, ale každopádně se mi v Gambrinusu líbilo a rád bych se vrátil.
Ještě se jen přiznám, že mám přístup na fórum z předtím, takže když mě vemete, tak mi nebudete muset dávat přístup, ušetřená práce.
Ne, jen aby ste o tom věděli.
Jestli máte nějáké dotazy tak se ptejte.
Díky za přečtení a odpovědi