Jmenuje se David, nick ve hře mám Anamel disco priest(80), je mi 21 let, dělám nástavbové studium.
Co mě vede k tomu abych vám napsal?
Měl bych zájem o vstup do vaší prima guildy.
Napíšu něco krátce o mě. Muj Playtime je asi...jelikož studuji, tak můj čas je zavisly na tom, jaké mam hodiny jestli odpolední či večerní... můžu být ve hře od 15-23...vikendy mam volne, takže někdy valim non-stop.
Zkusenosti s PVP mám.
S VT nemám potíže používam všechny herní telekomunikační programy co snad existuji x)
Proč bych chtel jit k vam ? NO chtěl bych se podílet na pvp akcíčkách jelikož pve už mě dost omrzelo protože svět už mám proběhnutý skrz na skrz.
Také nabízím se jako skvělého parťaka, jsem pro každou srandu i vážnou věc a myslim, že ještě nikdo nikdy nelitoval toho, když mě do guildy přijmul:)
Jinak moje koníčky jsou veškerý software a hardware tuning, taktování, počitačové hry, programing, testovaní, mam rád sport...(fotbal, hokej, stolní tenis) ... Mám rád alkohol (vodku, vinko ?wtf? Pivo Gambrinus
,ale ne že bych byl nějakej zavislak, sem tam si dám ( tak 5-6x tydne:) Proč bych chtěl jit k vam? Už jak to vyplývá z přihlášky mám zkušenosti a chtěl bych se podílet na zlešovaní kvality servera. To je asi vše co zatím mohu o sobě napsat.
Armory ...je zaměřený zatím na pve jelikož jsem s nim pvp na 80 moc nechodil měl jsem na to určené jinné postavy.