Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Elficek-disco priest

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Elficek
Anonymní

Elficek-disco priest Empty
PříspěvekPředmět: Elficek-disco priest   Elficek-disco priest Icon_minitime28.05.10 16:08

Hawk,

moje meno je Elficek . Pochadzam z rodu Night Elfov, som knazom a mojim povolanim je ozdravovat ostatne priatelske rasy, tahat ich z problemov. krmit elixirmi a zvysovat ich potencialne moznosti zvysenim staminy, spiritu popripade 1 krat ich spravit imunnymi voci kadejakymi fearmi atd..Narodil som sa pred 25 rokmi v jednom povabnom lesiku matke, ktora bola
javascript:emoticonp('queen') a otcovi ktory bol javascript:emoticonp('king') . Ja som taky maly
javascript:emoticonp('jocolor') . Link na moj rodny list najdete na odkaze nizsie. . Z vasho clanu nepoznam nikoho, nakolko dlhe roky som bludil pomedzi rozne priserky, bossov . Nakolko sa tomuto "nahananiu sa za mechanickymi veverickami" nevenujem, skusil som zacat nahanat "realnych smradochov" pod roznych arenach, bgckach..Zo zaciatku si ma davali ako malinku medvedik v lesiku ale teraz to uz maju tazsie Smile Tych bojov bolo mnoho.Postupom casu rastla resilka a takisto aj sebavedomie.A preco ku Vam ? Ste uspesni, chodite premade a nie je to o tom nahanat sa za pve ale za skutocnymi player vs playuer. Uspechy , ktorymi by som sa mohol chvalit vela nebolo.Urcite nie v PVP oblasti Smile ale najradsej mam roguny Smile Stojite pri MT a vidia castera - tak co s nim Smile No..zamer mu nevysiel.Po svete sa potulujem skoro kazdy den.Nemam problem byt dlho hore, nakolko som nocny vtak.Standardne to taham cca do polnoci.TS3 mam, Ventrilo mam..mikrofon aj sluchadla mam.Kolko mam odohrane ? Wow hram od roku 2006-7.Spociatku rekreacne ..ale akonahle som zacal PVP, tak moja priatelka sa tomu neraduje Smile lebo tu sedim casto Smile

Tak dufam ze si to niekto precitate aspon do konca Smile Hor sa do hordakov Smile

javascript:emoticonp('afro')
Návrat nahoru Goto down
Elficek
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Elficek-disco priest   Elficek-disco priest Icon_minitime28.05.10 17:01

[url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Elficek]

Zabudol som postnut link. Sorrac
Návrat nahoru Goto down
Ragevaldis

PříspěvekPředmět: Re: Elficek-disco priest   Elficek-disco priest Icon_minitime29.05.10 13:20

proc ne xD
Návrat nahoru Goto down
Oxan

Oxan

PříspěvekPředmět: Re: Elficek-disco priest   Elficek-disco priest Icon_minitime30.09.10 17:57

prijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Elficek-disco priest   Elficek-disco priest Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Elficek-disco priest
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» disco priest
» Přihláška-disco priest