Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihlaska ele shaman - prijat

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
ele sham
Anonymní

prihlaska ele shaman - prijat Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime26.03.10 22:19

Nick: Fatamorgána

Class: shaman

Spec: ele

Věk: 26

Armory: eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Fatamorg%C3%A1na
nejde mi to sem napsat jako link, tak si to plz skopirujte Smile

Znáš někoho od nás?: ne :p

Proč právě k nám?: hledam kvalitni pvp guildu...myslim, ze jste na BB nejvetsi pvp cz/sk guilda, takze by nemela bejt nouze o nejake ty akce

PvP uspěchy: pvp delam asi tyden a neco, takze usechy nemam, zatim sbiram wrathful veci jako nahradu za furius...

Od kdy do kdy jsi většinou online: jsem tady cca od devate vecer do jedne rana, dyl fakt nemuzu protoze bych rano nevstal do prace

Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: viz radku nahore Smile

Máš TS3 a Vt 2.1.4 sluchátka a mikrofón? mam ts2, 3, vt, mumble...s tim mikrofonem bude asi mensi problem, jelikoz mam vedle pc tv a mlada se po vecerech kouka, takze by jste neslyseli nic jineho jako tv Sad

/played : 29dni za tady toho shamana
Návrat nahoru Goto down
Xintora

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime27.03.10 2:30

Jako ele sham k ele shamikovy
Gear : By celkem usel , ale ty epic gemy by tam taky mohli bejt
Talenty : Celkem spatne do PvP , mensi upravy by to chtelo ( to nemluvim o glyphech )
Celkove : Zadne odehrane areny , coz je samozrejme minus...

Ale myslim, ze bychom to mohli s tebou zkusit... za me PRO

Ale na mem nazoru nezalezi , pockej si na vyjadreni leaderu..
Návrat nahoru Goto down
Fatamorg
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime27.03.10 3:20

nektere veci pvp nevyhovuji, to je mi jasny, protoze jsou na resto pve. mam je jenom docastne, nez sezenu pvp veci, tudiz i ty gemy v tech itemech jsou na resto= haste

jo a na talenty jsem koukal na blizzard chat a tam psali tohle, tak jsem si to upravil podle nich :p ale asi to byla blbost Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Chaozz

Chaozz

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime27.03.10 12:50

No tak gear je takovej prumer s kterym lidi bereme. Ty Areny urcite jak rekl Xintora je minus. Skus si jeste hodit enchant na legy a ramena. Za me spis PRO.
Návrat nahoru Goto down
Zollner

Zollner

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime27.03.10 16:13

Gear celkem slusny, vzkusenosti pribydou casem .)

Za me PRO

PS: aktivních Ele shammiku je v guilde malo
Návrat nahoru Goto down
Fatamorg
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime27.03.10 20:57

a jeste by me teda zajimalo, jestli je potreba dps nebo heal...jelikoz nemam full vybavu, tak se muzu prizpusobit. v pve jedu resto 5,4k gs, takze zkusenosti mam i s tymhle
Návrat nahoru Goto down
Xintora

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime28.03.10 1:20

V guilde se urcite neztrati ani jedno... Zcela zalezi na tobe, hlavne kdyz budes chodit premade a budes aktivni Wink
Návrat nahoru Goto down
Oxan

Oxan

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime28.03.10 2:20

hele shaman, ty ještě nekdo hraje? :p pro
Návrat nahoru Goto down
Fatamorg
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime29.03.10 13:46

ahojm tak chci to tady trochu upravit, pojedu resto, nasel jsem si noveho partaka, celkem davame 2vs2, ale zatim se mi to na armory nezmenilo, mam tam porad tym s polakem. nevim presne, ale zatim mame nejak 21:4 nebo tak nejak. pisu to proto, ze jste rikali, ze kdyz nemam zkusenosti s arenama, tak je to minus Smile
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime30.03.10 0:26

pro
Návrat nahoru Goto down
http://gambrinus.roflforum.net
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska ele shaman - prijat   prihlaska ele shaman - prijat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

prihlaska ele shaman - prijat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška - Shaman přijat
» Prihlaska - Shaman - Přijat
» Prihlaska Elemental shaman - přijat
» prihlaska Enhancement shaman - přijat
» Prihlaska Shaman + Priest + Rogue - Prijati

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gambrinus PvP Team :: Public :: Přihlášky-