| Bergis/Warrior/Arms - přijat | |
|
+5Lewi vallcor Honkl nosfer Bergis 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Bergis
| Předmět: Bergis/Warrior/Arms - přijat 15.11.10 21:30 | |
| O tobě:Věk: 22 Město: Kravaře Tvůj char:Jméno Postavy: Bergis Class: Warrior Hlavní spec: Arms Dual spec: Protection Profese 1: Blacksmithing 350 Profese 2: Jewelcrafting 350 Armory link:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=bergisScreenshot tveho UI vcetne keybindu: http://hiptech-gaming.xf.cz/pictures/ui.jpgBude se ještě určitě měnit. Pár zvídavých otázek Znáš někoho od nás kdo tě podpoří?:Znám Nosfératha, ale jestli mě podpoří to vážně nevím:) Proč právě k nám?:Gambrinus je moje oblíbené pivo, další důvod je asi to, že je to jediná slušně fungující PVP guilda. Co od nás očekáváš?:Očekávam dobrý kolektiv, srandu, spolupráci, nové kámoše a parťáky na arény. Rád bych taky chodil rated battlegroundy, chápu však že máte asi hodně lidí co chcou taky chodit a možná se na mě nedostane, nehrotím to až tak že bych musel být pokaždé. Rozumíš trochu anglicky?:Anglicky rozumím, ale že bych stvářel věty to zas ne. Jaký je tvůj názor na Rated Battlegroundy?:Velké očekávání a jeden z hlavních důvodů proč kupuju Cataclysm. PvP úspěchy:Úspěchy asi žádné extra, rating kolem 2k ve dvojkách a trojkách. PvE úspěchy:Progress SWP s guildou No Way, Glory of the Ulduar Rider s guildou Equilibrium. Od kdy do kdy jsi většinou online a byl by si shopný být online po 22:00?:Nemám vyhraněný čas kdy jsem online, každopádně když je domluvená nějaká akce tak si to dokážu zařídit abych se zůčastnil. Po 22 hodině dokážu být ve hře, ne však každý den, protože jako pracující osoba potřebuju trochu spánku:) Máš TS3 + sluchátka a mikrofón?:Všechno mám. Dokážeš mluvit nejenom poslouchat na TS?:Mluvit nemám problém. Kdy jsi začal hrát WoW?Začal jsem na free, nevím ani který se psal rok, po nějakém čase přechod na placený. První jsme se usadili na serveru Kul Tiras, tam se odehrával progress Karazhanu, jakmile se guilda rozpadla přechod na Drak'thul. PC: AMD Phenom Quad-Core 2,6Ghz, DIMM DDR3 4GB, Radeon 4850 Připojení: ADSL 8mbit, Latence 60-120 | |
|
| |
nosfer
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 15.11.10 21:46 | |
| podporim, jak o me muzes pochybovat?!!!
hral jsem s nima na free, hral jsem s nim na ofiku, hral jsem s nim areny a je to schopnej hrac tak pick him!
| |
|
| |
Honkl
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 15.11.10 21:48 | |
| | |
|
| |
vallcor
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 15.11.10 22:03 | |
| Za mě taky PRO, pořádných wariorů je málo. | |
|
| |
Lewi
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 3:03 | |
| Co to ,že nevyuživáš takové základní hotkey-e jako třeba E R F G Y X C V T a mas to vsechno pod shiftem nebo ctrl ,to se mi pro wara moc nelibi ,te to musi lehce spomalovat v pvp,porad je lepsi mackat treba F misto shift F jinak co to,ze si nehral ve wratfull sezone? nebyl cas? | |
|
| |
Sizune
Posts : 58 Join date : 22. 03. 10 Age : 35 Location : Hradec Králové
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 4:34 | |
| stejne jako u apply od Hotwira, proc mas autoattack na stredniku
to tady nikdo nemacruje
/startattack /cast mortal strike
nebo
/startattack /cast overpower
? to me pride jak dost velkej zaklad u melee class, nehledne na to ze ti to uvolni keybind a strednik je takovej dost uzitecnej me pride
krom toho jako u hotwira nemam vycitek, apply pekna | |
|
| |
yazummi
Posts : 3 Join date : 30. 03. 10 Age : 37 Location : tokio-japan :)
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 7:50 | |
| JA som PRO neviem .... ale nieco mi ten nick hovori asi sme boli spolu v guilde mozno s mojim starym nickom Giovannisk alebo podobne v bohemii, TTH,impiks alebo equilibriu nevim kde ale poznam ta s niekadial..... Ja osobne by som ta Bral. Momentalne mam Moc alkoholu v kvri kedze som dneska mal Narodeininy ale Viem ze ta s niekadial poznam. | |
|
| |
Sinthor
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 13:13 | |
| | |
|
| |
leviix
Posts : 101 Join date : 13. 02. 10 Age : 32 Location : Děčín city
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 16:26 | |
| | |
|
| |
Bergis
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 17:29 | |
| - Lewi napsal:
- Co to ,že nevyuživáš takové základní hotkey-e jako třeba E R F G Y X C V T a mas to vsechno pod shiftem nebo ctrl ,to se mi pro wara moc nelibi ,te to musi lehce spomalovat v pvp,porad je lepsi mackat treba F misto shift F
jinak co to,ze si nehral ve wratfull sezone? nebyl cas? Nevím, zmáčknout Shift není až tak velký problém když mám na něm pořád prst, zpomalený se necítím:) Sezónu jsem nehrál protože byla potřeba pauza od wow:) - Malis napsal:
- stejne jako u apply od Hotwira, proc mas autoattack na stredniku
to tady nikdo nemacruje
/startattack /cast mortal strike
nebo
/startattack /cast overpower
? to me pride jak dost velkej zaklad u melee class, nehledne na to ze ti to uvolni keybind a strednik je takovej dost uzitecnej me pride
krom toho jako u hotwira nemam vycitek, apply pekna Máš pravdu, už jsem si to předělal. Nepřišlo mi to ani divné, jelikož jsem byl na to zvyklý. - yazummi napsal:
- JA som PRO neviem .... ale nieco mi ten nick hovori asi sme boli spolu v guilde mozno s mojim starym nickom Giovannisk alebo podobne v bohemii, TTH,impiks alebo equilibriu nevim kde ale poznam ta s niekadial..... Ja osobne by som ta Bral. Momentalne mam Moc alkoholu v kvri kedze som dneska mal Narodeininy ale Viem ze ta s niekadial poznam.
Všechno nejlepši! Podle mě jsme spolu hráli nějaký čas v Equilibriu, nemáš tolik pít, jinak by jsis vzpoměl:D | |
|
| |
Sizune
Posts : 58 Join date : 22. 03. 10 Age : 35 Location : Hradec Králové
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat 16.11.10 20:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bergis/Warrior/Arms - přijat | |
| |
|