Zdar lidi , i když už u vas nejakej ten pátek jsem tak bych si stejnak chtěl vyplnit poctivě prihlasku at aspon trochu vite o koho se jedna
Jméno:
Fanda Město:
Veselí nad Lužnicí (Jižní Čechy)Věk:
22 Tvůj char :
dwarfJméno Postavy:
finxu "finx už bylo zabrané"Class:
rogueHlavní spec:
subDual spec:
combatProfese 1:
ENG 445Profese 2:
Mining 450Armory link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=finxuScreenshot sveho UI vcetne keybindu (z 95% zálaží na keybindech):
https://2img.net/r/ihimizer/f/wowscrnshot102610234108.jpg/Pár zvídavých otázek
Znáš někoho od nás kdo tě podpoří?:
osobně znám malfíka je to kuřbuřt a jsem s nim ve třídě i na intru ... xD takže peklo na zemiProč právě k nám?:
malfix..Co od nás očekáváš?:
profesionalitu , inteligentní jednání , uspěchy , dobrou společnost .. Rozumíš trochu anglicky?:
mno malfíkovi jsem snad milionkrát překládal takže ano umim anglicky +-Jaký je tvůj názor na Rated Battlegroundy?:
Konečně posunutí BGček na nějakou uroven .. PvP úspěchy:
pvp uspechu moc neni .. nebyl jsem moc PVP hráč spíš jsem jel PVEPvE úspěchy:
odraidovaný TBC / a WOTLK až po půlku LK...Od kdy do kdy jsi většinou online a byl by si shopný být online po 22:00?:
Když nebalim nějaký "štěrbinky" ... s časem neni problem jinak víkendové občasné chlastačky tu jsou mno .. ale řekněte mi kde nejsou Máš TS3 + sluchátka a mikrofón?:
TS3 jsem vam provizorně sehnal mno .. malfik poprosil jestli neni na umx místo tak jsem se zeptal admina "PAF" dlouholetej kamarad a rekl ze by se tam misto našlo .. takže kdyby byly nejake stížnosti ohledne TS tak /w me .. popřípadě by se dalo zařídit nejakej ten channel admin pro nejakyho oficira ..
Dokážeš mluvit nejenom poslouchat na TS?:
mno asi jste me ted moc neslyšeli ale to řvoucí na pozadí co řve že je malfik buzna jsem byl ja :DDKdy jsi začal hrát WoW?
mno ty krávo .. Wowko jsem zacal hrat už od zacatku .. ale mel jsem par pauziček .. RL je zlo .. Jaký je tvůj nejoblíbenější add-on?:
Move anything .. Tvůj PC a připojení
momentálně jsem na svém ASUSU M50Vc ... je to 2.4 procák s integrovanou GK 9300 GS .. 4g ramky a win 7 ultimate. .
na intru mam eště stolák Dále pak rychlost a stabilita tvého připojení
doma mam wifku .. problém neni a na intru máme lajnu 100/mbit tam už vubec ne .. jinak jsem si všiml že máte problém s oslovením ) nick "finxu" jsem si dal proto že finx už byl zabranej .. takže bych byl rad a vy budete asi spokojeni když mě budete oslovovat "finx" (finxi , finxulo, atd... )
prostě něco jako malfík / malfix ... )