Nick: Garam
Class: Shaman
Spec: Resto main, ele off. V Cata se jeste uvidi.
Věk: 24
Armory: Linkage. Armory je silne zastarala. Nemam na sobe ted jedinej Furious kousek, enchanty jsou jiny etc... neupdatnula se od posledniho dne 3.3.5
Znáš někoho od nás?: Ne.
Proč právě k nám?: Ja a nekolikero dalsich lidi bude migrovat na Burning Blade a menit frakci stejne jako ja (app od nich se da drive ci pozdeji tez cekat na techto boardech FYI). PvE me bavi asi natolik, ze mi staci vetsinou instanci videt jen parkrat, urcite to neni hlavni podstata meho hrani. PvP ale cloveka bavi stale, ackoliv me to obcas stoji nervy :>
Tudiz jednoduse hledam guildu zamerenou na pohodove PvP jakehokoliv druhu.
PvP uspěchy: Behem TBC
lock na 1900+. S6
DK 2050. Posleze jsem propadl na kratko casual PvEcku na svem
warrovi a silnemu altaholizmu. Neobtezoval jsem se areny tlacit o nic vic, nez bylo nutne na T1 zbrane.
Od kdy do kdy jsi většinou online: Tohle je ponekud nekonzistentni. Makam 3-shift model. Coz znamena 6-14, 14-22 a 22-6. Obcas mam 4 dny volno behem tydne, obcas mam volno jako normalni clovek o vikendu.
Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: Na ranni smenu nezustavam dele, nez do 23h. Behem nocni ocividne nelze byt online. Po odpoledni jsem k dispozici vicemene v 22:30 az do pozdnich hodin.
Máš TS3 a Ventrilo + sluchátka a mikrofón? TS2+3, VT2+3, Mumble. Headset mam G35. Neni problem.
/played: Shaman 24d, 22h
Lock 150d, 6h
Wari 70d, 4h
DK 36d, 5h
+ nekolikero dalsich ruznych altu, ktery cba logovat...
Co čekám od Vás: Guildu se slusnyma lidma, kde se budou konat BG premady, lidi se budou chtit zlepsovat ve hre a taky si budou vzajemne radit, jak by se mohli zlepsit. Ale taky guildu, kde se nebudou prechovavat retardi, wannabe PvPeri co nemaj tucha ktera bije a lidi zcela nesobestacny a neschopny si sami zjistit cokoliv o sve vlastni classe. Clickery snad netreba zminovat?
A tady mate originalni zarofku >;]