Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška Mushua - holy pala - Prijat

Goto down 
+3
Nikeyla
Zollner
Mushua
7 posters
AutorZpráva
Mushua

Mushua

Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime20.02.10 18:06

Nick: Mushua
Class: paladin
Spec: holy 4EVER
Věk: 22 let
Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Mushua
Znáš někoho od nás?: jen z nekolika pmek,a le rád poznám
Proč právě k nám?: PvP je moje velká záliba a kvalitní zázemí je důležité Surprised))
PvP uspěchy: zde na offi hraju jen chvilku, takže se moc pvp úspěchy ohánět ještě nemůžu Surprised).
- nicméně před offi jsem hrál 1,5 roku na TBC v PVP gulde, když měl server přejít na Wotlk rohodl jsem se jít na off, arena rating jsem měl 2100+ a měl jsem celou nejlepší pvp sadu
Addony: mám jich spoustu
Od kdy do kdy jsi většinou online: odpoledne, večer, noc - záleží na práci
Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: klidně v půl 4 ráno
Máš Vt 2.1.4 sluchátka a mikrofón? Ano, vt používám několik let.
/played : total 12,5dne na této postavě (nehraju zde dlouho Surprised))

Pokud chcete připsat ještě něco navíc jen do toho.

- jako zajímavost je, že jsem točil několik pvp videi, pokud by někdo měl zájem, můžu sem hodit linky
- d této guildy by jsem rád šel společne s Hysterym, spolu hrajeme Wow už 1,5 roku a tvoříme spolu team na arenky

- klidně zajdu test BG nebo přijdu na konzultaci na VT

Ohledně equipu:
- to co nutně potřebuji je enchant itemů, to je však podmíněno skillovaním této profese...rekl bych ze ji dokončím tak do 2-3 dnů a pak začnu nahazovat enchanty
- druhou svoji profesi budu rušit a dávat si jwl, na farmení goldu jsem si založil alta

- další moje vlastnost je, že guildy neměnim, když si nějakou vyberu, měla by být na celý wowživot Smile
Návrat nahoru Goto down
Zollner

Zollner

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime20.02.10 22:16

zdravim Mushuo a i tvyho kamose z dvojek .)
Docela me zaujalo jak jsi tu psal ze mas videa z areny, jestli by ti to nevadilo tak je sem postni a nas team ,,profesionalu" je posoudi jak jste na tom .) Naberius me bude asi nenavidet ale coz, jsem u mlady takze mrte aktivni Very Happy

Btw jestli muzu poradit tvymu kamosovi tak at si capne hit do pvp, cap je 5%
Návrat nahoru Goto down
Mushua

Mushua

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime20.02.10 22:51

no z aren nemam, ale z bg mam Smile tady je jedno starší, pak mám z pvp akciček jako útok na Orgrimmar nebo Mulgore

BG:
http://www.megavideo.com/?v=Y0ERDH5I

Dl v lepší kvalite:
http://uloz.to/2375875/tgod-present-7x5.zip.001
http://uloz.to/2375876/tgod-present-7x5.zip.002
Návrat nahoru Goto down
Nikeyla

Nikeyla

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 4:04

No ten equip by to chtelo jeste zlepsit,ale tak jestli zacinas,tak je to jasny. No...jestli se s nema budes po nocich honit po Durotaru a hrat na schovku s hordakama,tak sem pro, aspon se jich zbavim,kdyz budou mit jineho healera Twisted Evil
A ty videa...proc to mas vsehcno zrychleny? prijde mi, ze z toho pak clovek nic nema. Si z toho pamatuju jen hammer of wrath Wink
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 12:05

to sami co sem psal u tvyho partaka ,ale tak jsem zastance tvrdsich pravidel na prijeti,pockej si na vyjadreni ostatnich ...
Návrat nahoru Goto down
Xintora

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 12:15

Kdyz sem se podival na armory , tak sem naprosto videl svyho alta , uplne stejne gear... Jinak jsem pro prijeti , ale jen pod podminkou , ze zlepsis gear a rating...
Návrat nahoru Goto down
Zollner

Zollner

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 12:27

Ano gear by to urcite zlepsit chtelo, ale kdyz jsem koukal na vas team tak je to pouze otazka casu ja jsem pro.
Návrat nahoru Goto down
Oxan

Oxan

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 13:32

pro
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

Sinthor

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 13:34

no pravidla by mely byt asi tvrdsi to je pravda.. nicmene dali sme si podminku Fury gear a to vice mene splnujes nonset epicy dodelej co nejrychleji.. sem pro protoze si healer a tech je u nas treba jako sul. udelam si papirek na blocku na stole Very Happy:D kde si zacnu psat datum invitu novych clenu a po mesici jestli se nebudou podilet na G akcich poprosim naberiuse o kick, je treba tvorit velke jadro AKTIVNICH clenu.
Návrat nahoru Goto down
Nikeyla

Nikeyla

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 13:43

Sinthor napsal:
no pravidla by mely byt asi tvrdsi to je pravda.. nicmene dali sme si podminku Fury gear a to vice mene splnujes nonset epicy dodelej co nejrychleji.. sem pro protoze si healer a tech je u nas treba jako sul. udelam si papirek na blocku na stole Very Happy:D kde si zacnu psat datum invitu novych clenu a po mesici jestli se nebudou podilet na G akcich poprosim naberiuse o kick, je treba tvorit velke jadro AKTIVNICH clenu.

Je to jenom Sintak,neberte ho vazne Cool
Návrat nahoru Goto down
Zollner

Zollner

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 14:58

Vypada to nasledovne budes v guilde jako recruit, pokud se budes aktivne podilet na Guild akcich a premadech a sezenes si lepsi gear muzes pocitat s promotem, pokud ne muzes pocitat s kickem jak uz rek Sinthak .)) Ja jsem pro prijeti jak tebe tak i tvyho partaka z dvojek.
Návrat nahoru Goto down
Mushua

Mushua

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 18:32

Nikeyla napsal:

A ty videa...proc to mas vsehcno zrychleny? prijde mi, ze z toho pak clovek nic nema. Si z toho pamatuju jen hammer of wrath Wink

nemam je všechny zrychlene Smile

tady je muj raid na OG: http://www.profiregistrator.cz/wow/ogwarp.zip

Jinak díky všem za vyjádření, eq 100% zlepším, toho se nebojte Smile

Můžu si tedy napsat o inv?
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime21.02.10 18:42

jj napiste si o inv
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat   Přihláška Mushua - holy pala - Prijat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška Mushua - holy pala - Prijat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska Andyred - holy pala - prijat
» Baffak - ret / holy pala - Prijat
» prihlaska holy paladin a shadow priest - Prijat
» affectus - holy pala
» Katarinkop Holy pala - nepřijat

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gambrinus PvP Team :: Public :: Přihlášky-