| Přihláška Mushua - holy pala - Prijat | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mushua
| Předmět: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 20.02.10 18:06 | |
| Nick: Mushua Class: paladin Spec: holy 4EVER Věk: 22 let Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=MushuaZnáš někoho od nás?: jen z nekolika pmek,a le rád poznám Proč právě k nám?: PvP je moje velká záliba a kvalitní zázemí je důležité )) PvP uspěchy: zde na offi hraju jen chvilku, takže se moc pvp úspěchy ohánět ještě nemůžu ). - nicméně před offi jsem hrál 1,5 roku na TBC v PVP gulde, když měl server přejít na Wotlk rohodl jsem se jít na off, arena rating jsem měl 2100+ a měl jsem celou nejlepší pvp sadu Addony: mám jich spoustu Od kdy do kdy jsi většinou online: odpoledne, večer, noc - záleží na práci Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: klidně v půl 4 ráno Máš Vt 2.1.4 sluchátka a mikrofón? Ano, vt používám několik let. /played : total 12,5dne na této postavě (nehraju zde dlouho )) Pokud chcete připsat ještě něco navíc jen do toho. - jako zajímavost je, že jsem točil několik pvp videi, pokud by někdo měl zájem, můžu sem hodit linky - d této guildy by jsem rád šel společne s Hysterym, spolu hrajeme Wow už 1,5 roku a tvoříme spolu team na arenky - klidně zajdu test BG nebo přijdu na konzultaci na VT Ohledně equipu: - to co nutně potřebuji je enchant itemů, to je však podmíněno skillovaním této profese...rekl bych ze ji dokončím tak do 2-3 dnů a pak začnu nahazovat enchanty - druhou svoji profesi budu rušit a dávat si jwl, na farmení goldu jsem si založil alta - další moje vlastnost je, že guildy neměnim, když si nějakou vyberu, měla by být na celý wowživot | |
|
| |
Zollner
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 20.02.10 22:16 | |
| zdravim Mushuo a i tvyho kamose z dvojek .) Docela me zaujalo jak jsi tu psal ze mas videa z areny, jestli by ti to nevadilo tak je sem postni a nas team ,,profesionalu" je posoudi jak jste na tom .) Naberius me bude asi nenavidet ale coz, jsem u mlady takze mrte aktivni Btw jestli muzu poradit tvymu kamosovi tak at si capne hit do pvp, cap je 5% | |
|
| |
Mushua
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 20.02.10 22:51 | |
| | |
|
| |
Nikeyla
Posts : 13 Join date : 14. 02. 10 Age : 34 Location : Lipas City
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 4:04 | |
| No ten equip by to chtelo jeste zlepsit,ale tak jestli zacinas,tak je to jasny. No...jestli se s nema budes po nocich honit po Durotaru a hrat na schovku s hordakama,tak sem pro, aspon se jich zbavim,kdyz budou mit jineho healera A ty videa...proc to mas vsehcno zrychleny? prijde mi, ze z toho pak clovek nic nema. Si z toho pamatuju jen hammer of wrath | |
|
| |
leviix
Posts : 101 Join date : 13. 02. 10 Age : 32 Location : Děčín city
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 12:05 | |
| to sami co sem psal u tvyho partaka ,ale tak jsem zastance tvrdsich pravidel na prijeti,pockej si na vyjadreni ostatnich ... | |
|
| |
Xintora
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 12:15 | |
| Kdyz sem se podival na armory , tak sem naprosto videl svyho alta , uplne stejne gear... Jinak jsem pro prijeti , ale jen pod podminkou , ze zlepsis gear a rating... | |
|
| |
Zollner
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 12:27 | |
| Ano gear by to urcite zlepsit chtelo, ale kdyz jsem koukal na vas team tak je to pouze otazka casu ja jsem pro. | |
|
| |
Oxan
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 13:32 | |
| | |
|
| |
Sinthor
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 13:34 | |
| no pravidla by mely byt asi tvrdsi to je pravda.. nicmene dali sme si podminku Fury gear a to vice mene splnujes nonset epicy dodelej co nejrychleji.. sem pro protoze si healer a tech je u nas treba jako sul. udelam si papirek na blocku na stole :D kde si zacnu psat datum invitu novych clenu a po mesici jestli se nebudou podilet na G akcich poprosim naberiuse o kick, je treba tvorit velke jadro AKTIVNICH clenu. | |
|
| |
Nikeyla
Posts : 13 Join date : 14. 02. 10 Age : 34 Location : Lipas City
| |
| |
Zollner
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 14:58 | |
| Vypada to nasledovne budes v guilde jako recruit, pokud se budes aktivne podilet na Guild akcich a premadech a sezenes si lepsi gear muzes pocitat s promotem, pokud ne muzes pocitat s kickem jak uz rek Sinthak .)) Ja jsem pro prijeti jak tebe tak i tvyho partaka z dvojek. | |
|
| |
Mushua
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 18:32 | |
| - Nikeyla napsal:
A ty videa...proc to mas vsehcno zrychleny? prijde mi, ze z toho pak clovek nic nema. Si z toho pamatuju jen hammer of wrath nemam je všechny zrychlene tady je muj raid na OG: http://www.profiregistrator.cz/wow/ogwarp.zipJinak díky všem za vyjádření, eq 100% zlepším, toho se nebojte Můžu si tedy napsat o inv? | |
|
| |
leviix
Posts : 101 Join date : 13. 02. 10 Age : 32 Location : Děčín city
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat 21.02.10 18:42 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška Mushua - holy pala - Prijat | |
| |
|