Gambrinus PvP Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gambrinus PvP Team

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihlaska retri paladin

Goto down 
+2
leviix
Spartakuss
6 posters
AutorZpráva
shambal
Anonymní

prihlaska retri paladin  Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 14:35

Zdravim mam tu prozbu na prijatie

Nick: jamarsvk
Class:paladin
Spec:retri
Věk:24
Armory: jamarsvk
Znáš někoho od nás?: nie
Proč právě k nám?: Hram wow len koli pvp, chcem chodit bg raidy areny a celkovo PVP
PvP uspěchy: par krat v tabulke v bg a vyhrate bg Smile zatial nic prevratneho
Od kdy do kdy jsi většinou online: Tohto paladina si vylevveloval oco, uz zan nehrava koli robote vo finsku, brasko zan hrava PVE a ja PVP takze v podstate pala je online stale
Byl by jsi schopný být online po 10 večer?: bez problemov
Máš TS3 a Ventrilo + sluchátka a mikrofón - Ventrilo je sluchtka s mikrofonom tiez
Equip : Furious full - pomali zbieram relentless + doplnky wrathful, mam chut hravat a hravam takze to bude coskoro

Majte sa

Návrat nahoru Goto down
shambal
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 14:38

tie bg raidy tym som myslel premade Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Spartakuss

Spartakuss

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 14:39

tady si počkam na odpověd, až to okomentuje velký retri palát sinthor flower
Návrat nahoru Goto down
leviix

leviix

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 17:14

za me ne
Návrat nahoru Goto down
Honkl

Honkl

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 17:25

chce to aspon full rele, takže za me taky zatím ne
Návrat nahoru Goto down
Fatamorgána

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime27.09.10 20:58

nj, neviem ci si cital- "Vzorová přihláška"...dole je- Požadovaný PvP equip je +-relentless a lepší, takze az doberes equip, tak sa ozvi este raz
Návrat nahoru Goto down
shambal
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime28.09.10 0:14

Ano po tom ako som to tu napisal som si prezrel par prispekovov a dozvedel som sa, ze je treba aspon relentless.Keby som to vedel uz predtym ako tu napisem svoju prihlasku aj tak by som ju tu napisal a k tej otazke povecte nieco o sebe by som dodal asi toto.
Viem ,ze berte len naeqipovanych, ale mojim dovodom preco chcem ist do vasej svk/cz ceskej gildy je ten ze su tu zrejme ludia ktory maju odohrate a vedia hrat pvp.Povazujem sa za novacika a rad by som chcel aby my niekto vysvetloval veci a mal som takychto ludi po ruke aj ked iba cez gilda chat.Dalej, snad by sa aj nasla nejaky vludna dusa (keby nejaka baba o to lepsie rabbit ) ktora si somnou odtrpela par aren na pointy a nieco sa naucil. Tak by to malo v gilde predca byt ,kamaratctvo, pomahat a vychovavat si dalsich dobrych hracov.Ale ak som vas stale nepresvecil tak Vas aspon ziadam aby ste porozmyslaly nad otovrenim kadetskeho programu
Cool gl&hf
Návrat nahoru Goto down
Fatamorgána

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime29.09.10 10:25

pokial nemas eq tak ten invite fakt nebude Smile Ak chces dake rady, tak mi kludne napis do hry po osmej vecer
Návrat nahoru Goto down
Sinthor

Sinthor

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime29.09.10 12:59

tak ja sem jednoznacne PROTI prijeti, build archaicky(starobyly Very Happy) pochopil bych ho kdybys jel nejaky cleave combo v 3v3 nebo tak, do dvojek ktere hrajes se mi zda zbytecny, na pul si protec to ti v mych ocich taky neprida Very Happy, chestka pve jeste gemovana na defense..? modry slot davej str+stam ne jen stam, nevim co to je za blbou modu za retraka gemovat staminu, trinkety k hovnu, libram mi asi nenacetl nebo jej ani nemas.. nakrcek mas modrej kdyz muzes mit wrathfull, gemy a enchanty ti moc nerikaji nebo nemas goldy.. misto crit gemu do zbrane radsi hit mas 1.5% mas mit 5%, deadly pasek.... glyfy 2/3 nanic, ted sem si jeste vsiml ze ten tvuj build je uplne k nicemu, tolik bodiku do protecu a nemas imp stun a divine guardiana... jeste sem si rikal aha mas teda pve talenty ale ani na to se nehodi... total arenas play 10 z toho 1win

promin ale todle ne, nesplnujes nic z pozadavku, neni videt ani nejaky skryty potencial, kazdy znas nekdy zacinal, takze promysli svuj gear, talenty, zacni hrat nejaky areny a ozvi se pozdeji az ziskas vice zkusenosti
Návrat nahoru Goto down
Oxan

Oxan

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime30.09.10 18:07

Neprijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: prihlaska retri paladin    prihlaska retri paladin  Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

prihlaska retri paladin
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška:retri Zoromstitel
» prihlaska holy paladin a shadow priest - Prijat
» Prihlaska - paladin (Xrealm, change faction) - přijat
» Retri Pala
» Skullscream,retri pal. - Neprijat

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gambrinus PvP Team :: Public :: Přihlášky-